http://kcm2a.marlito.com/index.php
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

http://kcm2a.marlito.com/index.php

http://kcm2a.marlito.com/index.php<<<新班壇

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入
查看誰在線上
目前總共有 1 位使用者在線上 :: 0 位會員, 0 位隱形及 1 位訪客

沒有

最高線上人數記錄為 13 人 [ 記錄時間 :: 周二 6月 02, 2009 6:08 pm ]
最新主題
» gcheat洗版機
一封離婚信 Icon_minitime周五 6月 11, 2010 7:01 pm 由 getaway

» gcheat洗版機
一封離婚信 Icon_minitime周一 五月 03, 2010 11:15 pm 由 gcheat洗版機

» gcheat洗版機
一封離婚信 Icon_minitime周一 五月 03, 2010 11:14 pm 由 gcheat洗版機

» gcheat洗版機
一封離婚信 Icon_minitime周一 五月 03, 2010 11:14 pm 由 gcheat洗版機

» gcheat洗版機

» gcheat洗版機
一封離婚信 Icon_minitime周一 五月 03, 2010 11:12 pm 由 gcheat洗版機

» gcheat洗版機
一封離婚信 Icon_minitime周一 五月 03, 2010 11:12 pm 由 gcheat洗版機

» 傻仔一名(夜晚唔好入尼睇)
一封離婚信 Icon_minitime周四 五月 14, 2009 10:31 pm 由 ★_折翼天使

»     ★ - ` 情侶之間的必經階段 ;}`
一封離婚信 Icon_minitime周四 五月 14, 2009 10:29 pm 由 ★_折翼天使

最優秀的發帖人
mei
一封離婚信 Vote_lcap一封離婚信 Voting_bar一封離婚信 Vote_rcap 
♥_神君]
一封離婚信 Vote_lcap一封離婚信 Voting_bar一封離婚信 Vote_rcap 
淚↗
◆¯梨渦ζ淺笑×
o人中人o
♥妙`﹏}}
♥_癲小霖 x)
// 皓 靈 ×
♥-βαβε ` YU-♥
*/-/\/庭┘[●]
合作伙伴
免費論壇

免费论坛

導航
 歡迎頁
 首頁
 會員列表
 個人資料
 常見問題
 搜尋

一封離婚信

向下 
2 posters
發表人內容
-_____-
同學
同學

男 文章總數 : 12
年齡 : 29
注冊日期 : 2009-01-07

一封離婚信 Empty
發表主題: 一封離婚信   一封離婚信 Icon_minitime周三 1月 07, 2009 11:27 am

親愛的丈夫:

經過我詳細的考慮,
我認為我都是離開你比較好.
我們一起己經七年了,
七年來 我自問盡力做一個好太太.

昨日我剛剛收到你公司的來電,
得知你己辭工的消息. 老實說,
我對你的將來有一點擔憂.

上星期, 我去剪左一個新髮型,
煮左一些你鍾意食的食物,
著左一套新買的睡衣.
你返到屋企,餐飯食左兩分鐘你就去左睇波,
睇完波就去訓覺, 望都無望我一眼,

我多渴望你可以抱我一下,
說一聲你愛我,即使是騙我也好.

無論如何, 我走了, 保重.

註: 請不要找我.我己經搬
左同偉文一齊住.重新建立一個美好的生活 .

你ga前任太太
*******************************************************************************************************

最愛的老婆 :

收到妳的分手信, 我感到無限傷心.

無錯我地一齊己經七年.
之不過你是否一個好太太,
我心內郤有疑問.

我去睇波只係因為我唔想聽到妳講野,
不過似乎作用不大 .

當然我上星期我留意到你剪短左頭髮.
不過我見到第一個印象覺得妳好似一個男人.
妳要知道我唔識講大話,
又唔想傷妳心. 所以我無講野.

妳煮那餐晚餐確是花了很多心機,
不過唔知你唔記得,
定係妳煮飯時當我左我係偉文,
我己經戒食豬肉十幾年了.

可能你太大意了,
妳套睡衣上星期著時唔記得除價錢牌,
上面寫住$4,999.
咁岩上星期偉文問我借左五千蚊,

我希望呢個係一個巧合.
但無論如何,我心內還是愛著妳的.

所以當我知道自己中左五千萬六合彩時,
立即辭工同買左兩張機票,
諗住同妳去夏威夷渡假.

但當我返到屋企諗住同妳講時,
妳己經走左.或者冥冥中總有主宰,
我地係無緣做夫妻.

今日我去律師行幫你問左
如果離婚我要分幾多錢比妳,
點知律師睇左妳寫比我封信,
就話一毫子都唔需要比.
點都好, 保重 . .

註: 我唔記得我有冇同妳講過,
我一生人最好的朋友,偉文,
係一個變性人, 十年前佢仲係一個女人,
不過我希望呢個對妳唔會介意

你ge前任老公
=========================
回頂端 向下
♥_神君]
榮譽版主
榮譽版主
♥_神君]

女 文章總數 : 189
年齡 : 28
職業/愛好 : 打波;跳舞
注冊日期 : 2008-09-27

一封離婚信 Empty
發表主題: 回復: 一封離婚信   一封離婚信 Icon_minitime周三 1月 07, 2009 11:30 am

哈哈....
仆街..笑到..
回頂端 向下

一封離婚信
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
http://kcm2a.marlito.com/index.php :: 搞gag :: 搞gag區-
前往: